Starity

Louis Hunter visszatér a The Secret Circle-be

2012. március 24. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vízbe fojtott Nick Armstrong újra látható lesz a The CW sorozatában, a The Secret Circle-ben.

hirdetés
Louis Hunter visszatér a The Secret Circle-be

Csütörtökön osztotta meg rajongóival hivatalos Facebook-oldalán Louis Hunter, hogy vissza fog térni a The Secret Circle nevű amerikai sorozatba még az évad folyamán.

„Mivel a titok már kiderült, magam is megerősítem. Igen, vissza fogok térni a The Secret Circle-be ebben a szezonban. Sajnálom, hogy nem mondtam el, de titokban kellett tartanom, ameddig csak lehetséges. Izgatottak vagytok?” – írta Louis.

Az ausztrál színész által megformált Nick Armstrong az ötödik részben halt meg. Melissát megszállta egy démon, és Cassie nagymamája, Jane segítségét kérték a kör tagjai, hogy elpusztítsák. A démon azonban testet cserélt, és választása Nickre esett. Felkereste Dawnt és elárulta, hogy a kör erejét akarja, Faye édesanyja azonban titokban felhívja Charlest, aki még időben érkezett meg, és leütötte a fiút. A kristály ereje nélkül azonban csak egy lehetőségük volt, hogy megöljék a démont, ez pedig a vízbe fojtás volt.

Nick visszatérése valószínűleg sok bonyodalmat fog okozni. Vajon kapcsolatba fog lépni a kör tagjaival, és elmondja nekik, hogy kik és hogyan ölték meg? Mindez kiderül az évad vége felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek