Starity

Idén újra együtt turnézik a Kiss és a Mötley Crüe zenekar

2012. március 24. 19:07   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két zenekar egy hétfői sajtótájékoztatón jelentette be az új túrnésorozatot, mely nyáron indul majd. A koncertsorozat címe csak egyszerűen The Tour lesz.

hirdetés
Idén újra együtt turnézik a Kiss és a Mötley Crüe zenekar

A sajtótájékoztatón elmondták, hogy azért indulnak újra koncertezni, mert elegük lett a sok csajból, akiknek annyiból áll a produkciójuk, hogy felmennek a színpadra karaokézni pár táncossal.

Belebetegszik az ember, ahogy a fiatal csajok felmennek karaokézni a színpadra néhány táncossal a hátuk mögött. Nem kell ez a kamu szarság! Hagyjuk meg Rihannának, Smhiannának és a többinek, akiknek A-ra végződik a neve – mondta a Kiss magyar származású frontembere, Gene Simmons.

A határozott és kemény véleményhez azért Tommy Lee, a Mötley Crüe frontembere hozzátette, hogy Rihannát speciel jónak tartják ők is, és nem akartak tiszteletlenek lenni vele.

Nem tudom már nézni ezeket a rohadt díjátadós show-kat, amik alig jobbak mint az American Idol. Rohadtul szánalmas azt látni, hogy egyesek kiállnak a színpadra karaokézni egy csomó fény és kivetített videó mellett – mondta Tommy Lee.


Kiss – Sure Know Something (MTV Unplugged)

Gene Simmons nem először adott hangot nemtetszésének, hogy mennyire tele van a padlás a jelenkor popsztárocskáival és azokkal a zenészekkel, akik nem teljesen élőben adják elő dalaikat. Legutóbb Madonnának üzent a Superbowl döntője elött, hogy nagyon reméli, hogy élőben fog énekelni.

Érdekes egyébként, hogy a két banda 1982-ben koncertezett utoljára együtt, 6 évvel az elött, hogy Rihanna megszületett.

Az elképzelések szerint a Kiss és a Mötley Crüe meg fogja mutatni, hogyan is kell a koncertezést tisztességesen csinálni, mert amit mostanában látni és hallani koncert címszó alatt egyes díjátadókon és más helyeken, véleményük szerint csak „kamu szarság, csupán táncosokkal, fényekkel és kivetítőkkel felturbózott karaoke. A Kissből Paul Stanley csak annyit mondott: „Meg fogtok süketülni és vakulni!


Motley Crue – If I Die Tomorrow (live)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek