Starity

Selena Gomez nem bulizik együtt kollégáival

2012. március 25. 10:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez nem szeret a forgatások alatt bulizni, ellenben kolléganőivel, akik gyakran engedik ki a fáradt gőzt egy kis partizással.

hirdetés
Selena Gomez nem bulizik együtt kollégáival

Selena Gomez jelenleg szuper elfoglalt új filmjének, a Spring Breakersnek forgatásával, melyben főszerepet játszik mellette Vanessa Hudgens és Ashley Benson is. A filmben mindhárom lány egy vad, bulizós tinédzsert alakít, azonban az életben ez nem teljesen van így. Míg Vanessa és Ashley gyakran ünnepelnek egy nagy partival a forgatások után, Selena inkább hazamegy, és nemet mond a mindenféle stábbulikra.

„Ledöbbennék, ha kiderülne, hogy Ashley vagy Vanessa gúnyolja Selenát emiatt – kezdte mondandóját az egyik stábtag. – Mindekettejük nagyon kedves lány. Tudom, hogy Selena nem annyira pörgős, mint ők, de ő még fiatalabb.”

A bennfentes bevallása szerint neki néha úgy tűnik, hogy a 19 éves Selena néha kényelmetlenül érzi magát amiatt, amilyen döntéseket hoz a szabadidejével kapcsolatban a 22 éves Ash és a 23 éves Nessa.

„V és Ashley szeretik jól érezni magukat, amihez néha hozzátartozik egy kis bulizás is. Selena nem annyira szereti az ilyesfajta dolgokat – folytatta tovább a stábtag. – Ő úgy szemléli a dolgokat, hogy a karrierje sokkal fontosabb, mint hogy berúgjon. Nem mintha Ashley vagy Vanessa a munka rovására partizna. Előbb elvégzik a munkájukat, és csak utána szórakoznak. Selena néha úgy érzi, hogy sokkal lazábbnak kéne lennie, és emiatt nagy rajta a nyomás.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek