Starity

Az elmúlt évek legőrültebb sztárfrizurái

2012. március 25. 20:08   |   Szerző: milkyway

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyűjteménybe szedtük az elmúlt évek legfurább és legőrültebb sztártrendjeit.

hirdetés
Az elmúlt évek legőrültebb sztárfrizurái

A lista élére egyértelműen a barbadosi aranytorkú énekesnő kerül. Hajkoronáját szinte minden klipben más és más színben és fazonnal láthatjuk. Az első drasztikusabb változás öt éve, 2007-ben következett be, mikor csaknem derékig érő hosszú loboncait vállig érő bubifrizurára vágatta. Majd végül 2009-ben újra újított a R&B-énekesnő: az amúgy se hosszú tincseit kiborotváltatta féloldalt, és már majdnem szőkére festette. A döbbenet csak akkor érte a közönséget, amikor Chris Brown exe újabb lépésre szánta el magát: 2010-ben sötétvörös, majd rögtön utána 2011-ben többnyire hullámos haját pirosra festette. Riri ezek után (2012-ben) döntött úgy, hogy kicsit retrósabbra veszi a figurát: napbarnított bőrét egy szőke, mellig érő hajjal turbózta fel.

Rögtön utána a kislányos kinézetéről és visszafogott hajtrendjéről ismert Katy Perry váltott nagy felháborodást, amikor csaknem gyönyörű csábos haját rövid vörösre váltotta. Hamar kiderült, az énekesnő nem ezt szerette volna, csak egy elfuserált fodrászati „beavatkozás” miatt sikerült félre. Ám az akkor még Russell Brand oldalain álló hölgyike hamar egy lesifotó áldozata lett: hivatalosan is szőkének tudhattuk. Nem sokkal ezután pink hajkoronával várta a rajongóit. Ám a mi Perrynk nem állt le a folyamatos változással: valószínűleg a The Smurfsben nyújtott hangkölcsönzése adhatott neki ihletet, amikor hupikéken állt modellt az egyik fotón, amit hamar fel is töltött oldalára.

Katy Perry után szorosan a híres Smith lányka, Willow áll. Az énekespacsirta 12 éves kora ellenére sűrűn váltja hajszínét. Felfedezésekor még Rihanna utódjaként emlegették. Nos, nem tévedtek sokat, mert a leányzó „elődjéhez” hasonlóan szereti meglepni a közönséget újabbnál újabb és furcsábbnál furcsább frizurákkal. Elsőízben sötétbarna, göndör fürtjeit vágatta le teljesen kopaszra. A kicsi botrányhősnő csak akkor okozott döbbenetet – ha ez még nem lenne elég –, amikor alig fél centisre nyírt haját szőkére, majd zöldre festette.

Nem maradt le Nicki Minaj sem a listáról. Talán az ipar egyik legsokkolóbb „darabja” a szabadszájú Nicki. Listánk aranyérmesének tudhatjuk az utóbb említett hölgyeményt, mert már mi (de talán a fodrásza) sem tudjuk követni a már betegesen extravagáns hajszerkezeteit. Bár fekete amazonként söpört végig a csúcsig, most mégis havonta, de nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy hetente változtatja a haját. Egy biztos: Nicki hajának csak a képzelet szabhat határt.

Az összeállításról semmiképp nem hagyhatjuk le a paróka-fanatikust, Lady Gagát, a frufrulady Jessie J-t és a szegecsmániás Ke$hát sem, akik az elmúlt időkben csak kevésbé sokkolták a rajongókat, mint fent említett társaik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek