Starity

Lana Del Rey Mansonnal randizik

2012. március 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb hírek szerint a sokkoló külsejű Marilyn Manson csavarta el az énekesnő fejét, akivel Berlinben melegedtek össze.

hirdetés
Lana Del Rey Mansonnal randizik

A 25 éves, egyre feltörekvő sztár, Lana Del Rey és a 43 éves Marilyn Manson között egyre csak izzik a levegő – ha lehet hinni a pletykáknak. A legújabb híresztelések szerint ugyanis nemrég az énekesnő meglepte Marilynt a berlini Grand Hyatt hotelben, ahol a sokkoló külsejű férfi vett ki szobát, majd másnap együtt ebédeltek, sőt, a múlt héten megrendezett Echo-gálán is együtt mutatkoztak, ahol Lana fellépett. Ha mindez nem lenne elég, az összemelegedett páros együtt hagyta el a rendezvényt egy minifurgonnal, nem sokkal éjfél után.

Manson korábban Dita von Teese férje volt, és ágyában a mára biszexuális Evan Rachel Wood is megfordult. Az elmúlt két évben noha szingli volt, a rajongói sokkal jobban örülnének, ha hanyagolná Miss Reyt, ugyanis a szárnyra kapott pletykák csak fokozták az ellenszenvet a nemrég köztudatba robbant énekesnő iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek