Starity

Megtépték a részegen hadonászó VV Évát

2012. március 26. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Évának egy budapesti szórakozóhelyen sikerült olyan részegre innia magát, hogy végül egy lány a hajánál fogva ráncigálta le a földre.

hirdetés
Megtépték a részegen hadonászó VV Évát
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Beszámolók szerint Baukó Éva a buliba már elve illuminált állapotban érkezett, az egyensúlyát már a belépéskor elvesztette: megbotlott a lépcsőn, és rögtön hasra esett. Ám a vendégeket csak akkor kezdte igazán zavarni a jelenléte, amikor a pultnál égő cigarettájával flegmán hadonászni kezdett. Többeknek ráadásul a lábára is rálépett magassarkújával, amiért még csak elnézést sem kért.

„Két hölgy lábára is rátaposott tánc közben a tűsarkújával. Mivel nem kért bocsánatot, az egyik lánynál elszakadt a cérna, megfogta Évát a hajánál fogva, és leráncigálta a földre egy látványos mozdulattal. Utána Éva felállt, és lökdösődni kezdett az elkövetővel, majd az égő cigijét is elnyomta a lány kezén. Ezt követően közelharc alakult ki köztük, amelynek a végén Évát egyszer vállon, majd alkaron harapták. Ezen a ponton szétlökdöstük a verekedő lányokat” – mesélte a Blikknek a történteket egy szemtanú.

Éva nem kommentálta az esetet, de nem is tagadta, hogy balhézott. Úgy látszik az exvillalakó még mindig küzd az alkoholproblémájával, ami miatt már sikeresen kitiltatta magát az RTL Klub stúdióiból is, hiszen kezelhetetlen viselkedése miatt a csatorna nem vállalja a felelősséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek