Starity

Joan Jett baseballjátékosoknak ad koncertet

2012. március 26. 20:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joan Jett most a Storm Baseball játékosainak és nézőinek ad koncertet kedvezményes áron a The Diamond arénában.

hirdetés
Joan Jett baseballjátékosoknak ad koncertet

Az 53 éves, de ennek ellenére is kitűnő formában lévő rockert, Joan Jett nevét a mai fiatalság nem nagyon ismeri, annak ellenére, hogy 1975-ben robbant be a The Runaways lányokból álló rockbandába mint gitáros és vokalista. Óriási sikert tudhattak maguk mögött, mégis a banda 4 évre rá, 1979-ben felbomlott. A tagok közül leginkább Joannak indult be a karrierje úgy, hogy még a mai napig minden erőbedobással zenél a rock 'n' roll kedvelőinek.

Vállszélességgel támogatja a PETA szervezetet, mindemellett jótékonysági koncerteket is ad, sőt, most a Lake Elsinore Storm baseballjátékosainak és a nézőiknek ad egy 90 perces ingyen koncertet április 22-én Kaliforniában, délnyugat Riverside-on. A játékosoknak semmibe sem fáj, viszont a nézők 9 dollártól vehetnek rá jegyet, ha előre megvásárolják, ami körülbelül 1800 forint. A jegyiroda mindenki számára nyitva áll, akik részt szeretnének venni a meccs utáni női rocklegenda koncertjén.

Viszont az ingyen koncert nem új neki, hiszen a 2011-es NW Art & Air Fesztiválon 25 ezres tömeg előtt játszhatott, akik dúdolták az I Love Rock N Roll és a Love Hurts című slágereit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek