Starity

Justin Bieber új hangzásvilággal tért vissza

2012. március 27. 11:11   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinisztár szakított a tőle megszokott stílussal, ezúttal Justin Timberlake nyomdokaiba szeretne lépni. A Boyfriend című szám március 26-án debütált az iTuneson, és rögtön az első helyre ugrott.

hirdetés
Justin Bieber új hangzásvilággal tért vissza

A kislemezt már egy hónapja várták a rajongók, Twitteren még visszaszámlálást is tartottak, ráadásul ők dönthették el két kép közül, hogy melyik legyen a borító. Amint elérkezett a várva várt nap, a Boyfriend pár óra alatt már az első helyet tudhatta magáénak az iTunes Charton és előreláthatólag ez így lesz még egy ideig.

Bieber határozottan Justin Timberlake-es hangulatot hoz új dalában. Sokat változott a tinisztár stílusa, teljesen más, mint eddig volt: sokkal komolyabb és érettebb. Az egyik külföldi rádióműsor munkatársa szerint a szám leginkább Justin Timberlake Sexy Back, az N'Sync Girlfriend, valamint a Ying Yang Twinz Wait című számainak remixére hasonlít.

A dal egyébként az idén megjelenő Believe című albumon lesz megtalálható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek