Starity

Berágott a PETA a guidákra

2012. március 27. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A PETA figyelemmel kíséri az összes kisállattal rendelkező celeb tevékenységét, így a Jersey Shore guidáiét is. Most viszont be is rágtak a lányokra, azok kutyáinak kinézete miatt.

hirdetés
Berágott a PETA a guidákra

Csütörtökön Snooki és JWoww vidáman sétálgattak Jersey Cityben, ahol a paparazzók lefényképezték őket és kutyáikat. Ezzel semmi gond nem lenne, ha kiskedvenceiknek nem lila és rózsaszín lenne a bundájuk.

„Befesteni egy állat bundáját nem egészséges. Stresszt és különféle betegségeket, allergiás reakciókat okozhatnak a festékek, és ezek nem tesznek jót az állatok egészségének” – nyilatkozta a PETA szóvivője.

Snooki egyből reagált, és aranyosan kiállt a színes szőrű kutyusok mellett: „A kutyáink és a cicáink ezek ellenére imádják, ahogy kinézünk; szerettünk volna viszonozni a kedvességüket.”

A guidák biztosan nem voltak tisztában azzal, hogy ezzel a lépéssel talán többet ártanak kutyáik számára, mint amit valaha el mertek volna képzelni.

A PETA célja ezzel a védekezéssel az, hogy átadja a megfelelő üzenetet a fiatalok számára, ugyanis sokan divatból teszik, vagy csak azért, mert látták kedvencük tetteit, ők is lemásolják azokat, még akkor is, ha ezzel ártanak valaki számára. Az állatok nem játékszerek, nem játszadozhatunk az egészségükkel. Ha kisállatod van, vigyázz rá, és gondoskodj róla! Hiszen ő az első élet, akiért felelős vagy!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek