Starity

Hazánkba látogat a Simple Plan

2012. március 27. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyarországra látogat a hamarosan új videoklippel jelentkező kanadai pop-punk banda, a Simple Plan.

hirdetés
Hazánkba látogat a Simple Plan

Március 26-án robbant a hír, miszerint idén júniusban a VOLT fesztivál egyik kiemelkedő fellépője lesz a Simple Plan. Az együttest már régóta hazánkba akarják csábítani a fesztiválszervezők, ám ez egészen tavaly augusztusig nem sikerült.

Akkor viszont a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) rendezőinek a meghívására igent mondott az együttes. Azonban néhány héttel a fellépés előtt a banda bejelentette, hogy Pierre-nek – az együttes énekesének – súlyos problémái akadtak a hangszálaival, ezért kényszerpihenőre szorul. Ekkor több európai koncertjüket – köztük a magyar fellépésüket is – kénytelenek voltak törölni. Az elmaradt koncerteket végül idén tavasszal pótolták be.

Most azonban a VOLT szervezői hivatalosan is bejelentették, hogy az öttagú kanadai banda 2012. június 28-án, a fesztivál Nagyszínpadán ad majd koncertet a magyar rajongók legnagyobb örömére.

A hírek szerint az együttes június 27-ei koncertje helyszínéről, Svédországból különgéppel érkezik, hogy minél hamarabb megérkezzen Sopronba. Viszont nem maradnak sokáig hazánkban, ugyanis másnap már Prágában lépnek fel. Így a rajongóknak nagyon kell sietniük, ha autogramot vagy közös képet szeretnének a kedvenc bandájuknak tagjaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek