Starity

VV Kinga remegő lábbal dobta le ruháit

2012. március 27. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyolc órán keresztül pózolt meztelenül Nánási Pál kamerája előtt a volt villalakó, aki erre a napra egy egész hónapon keresztül készült.

hirdetés
VV Kinga remegő lábbal dobta le ruháit

Kinga már egy hónpja másra sem gondolt, csak arra, hogyan hozza magát formába a Playboy-fotózásra. A kitartó munka meg is hozta az eredményt, igaz a pletykákkal ellentétben nem akart 14 kilótól megszabadulni, de kétnaponta edzésre járt, ezen kívül testkezelések egész sorát hajtották rajta végre.

Amikor elérkezett a fotózás pillanata, Kinga bátran vágott neki a feladatnak, de amikor a tettek mezejére kellett lépni földbe gyökerezett a lába.

„A sminkesnél mindössze egy fürdőköpeny és egy tanga volt rajtam, ebben sétáltam Pali elé, aki már várt rám. Az első utasítása szinte sokkolt: »Kinga, akkor kérlek, vedd le a köpenyt, a bugyit, és állj ide!« Hideg zuhanyként hasított belém a felismerés, hogy nekem most anyaszültmeztelenül kell itt pózolnom. A földbe gyökerezett a lábam. Félve pillantottam Palira, aki elmosolyodott, és megnyugtatott, hogy nincs mitől félnem. Igaz, amit róla terjesztenek a szakmában: nagyszerűen oldja a feszültséget. Szuggesztív személyiség, és valahogy akkor is komfortosan érzed magad előtte, ha nincs rajtad semmi. Fantasztikus volt a közös munka, és egyúttal fárasztó is, nyolc órán át tartott, de megérte. Gyönyörűek lettek a képek, én tökéletesen elégedett vagyok valamennyivel. Nem vagyok rajtuk csontsovány, én azonban így tetszem magamnak” – számolt be a fotózásról a Borsnak VV Kinga.

A cselszövő képei a Playboy áprilisi számában lesznek megtalálhatók.


Az áprilisi Playboy promóciós képe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek