Starity

Krizbai Teca csillaga leáldozóban

2012. március 27. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillag születik döntőse korábban arról álmodott, hogy híres énekesnő lesz, de már sehova nem hívják fellépni.

hirdetés
Krizbai Teca csillaga leáldozóban
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Krizbai Teca a Csillag születik harmadik szériájában tett szert hírnévre. Minden vágya az volt, hogy segíthessen sorstársain, és hogy bebizonyíthassa, egy vak lány is élhet teljes életet. De úgy látszik a popszakmában neki mégsincs helye, egy év elteltével már sehova sem hívják fellépni.

„Tavaly nagyon sok fellépésem volt, de már szinte egy sincs. Pedig nagyon jól indult a műsor után minden. Annyi lehetőséget kaptam, hogy csak kapkodtam a fejem. Azt hittem, ez így is marad. Belekerültem a nyüzsgő életbe, ami nagyon tetszett, és kis idő elteltével már a szüleim és a barátaim sem féltettek annyira. Ahogyan én is, ők is hozzászoktak a népszerűségemhez. Szerettem volna bebizonyítani, hogy egy vak lány is élhet teljes életet, bátorítani akartam a sorstársaimat, segíteni nekik. Az emberek most is megállítanak az utcán, érzem, hogy szeretnek, biztatnak. Ezért sem értem, hogy közben miért nem jutok egyről a kettőre” – mondta Teca a Blikknek, aki úgy gondolja azért nem hívják sehova, mert túl körülményes egy vak lánnyal együtt dolgozni.

Bár szertefoszlottak az álmai, azért nem keseredett el, minden idejét családjának és a zongorázásnak szenteli, az éneklést pedig inkább nem erőlteti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek