Starity

Új évaddal tér vissza a Smash

2012. március 28. 10:10   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Berendelték a Smash című NBC-sorozat új évadját. A második évadban 15 részen keresztül követhetjük Ivy és Karen történetét.

hirdetés
Új évaddal tér vissza a Smash

A nagy sikernek örvendő musicalsorozat, a Smash újabb évadot kap. Az első szezon nemsokára véget ér, ám a következőben már 15 részen keresztül követhetjük a szereplők történetét és a Marilyn Monroe életéről szóló musical alakulását.

Az NBC sorozata jól nyitott, ám a nézettség folyamatosan csökkent, Damoklész kardja lebegett a projekt felett. Az elmúlt néhány rész nézettsége ismét növekedett, és összességében a csatorna elégedett az eredménnyel.

A Smash az ez évi egyik legjobban promótált NBC-műsor, ami a szintén népszerű The Voice amerikai változat nézettségére hajt. A reklámozására 25 millió dollárt szántak, és ezzel a csatorna legnézettebb drámasorozata lett a 18 és 49 évesek között. Steven Spielberg nevéhez fűződik a széria, amiben Debra Messing, Anjelica Huston, Megan Hilty, Katharine McPhee és Jack Davenport is szerepel. A berendeléssel azonban egy kis változás is történik a stábban, hiszen a sorozat megalkotója, Theresa Rebeck elhagyja a csapatot, így a csatorna új ember után nézelődik.

Theresa Rebeck megindokolta döntését, miszerint a sikeres pilot után gondok merültek fel a rendezéssel, mert a történet túlságosan a musical felépítése körül forog (belső kulisszatitkok), és a filmbéli két nagy esélyes, Ivy és Karen örökös vitáiról szól, miközben ez nem az az irány, amit ő elképzelt, mikor elkezdték a sorozatot forgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek