Starity

Brutális módon nyírják ki Várnagy Elődöt

2012. március 28. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban című sorozat készítői úgy döntöttek, hogy Várnagy Előd karaktere már nem éri meg a fáradságot, ezért kiírták a szériából.

hirdetés
Brutális módon nyírják ki Várnagy Elődöt

Amióta Damu Rolandot kirúgták a sorozatból rendőrségi ügye miatt, azóta Szikszai Rémusz alakítja Előd karakterét. Az Aktív arról is faggatta a színészt, hogy mi történik majd a vele a sorozatban. Mint kiderült, csúnya véget fog érni Várnagy élete, ugyanis Roland emberei egy csellel elkapják, majd pedig betonba öntik, és úgy dobják a vízbe.

Rémusz szerint egy negatív karaktert sokkal könnyebb eljátszani, mint egy jót, hiszen az ilyen karakterek sokszínűbbek: „Színészként ahhoz vagyok hozzászokva, hogy egy szerep elkezdődik, játsszuk, végül letesszük. Most is nagyon sokat dolgozom színházban, talán most lesz néha szabad délutánom, szabad estém, amit a családommal tölthetek” – nyilatkozta.

Persze nem olyan biztos, hogy csak azért, mert Előd meghal, többet nem lesz látható a sorozatban. Nem egyszer hallottunk olyanról, hogy egy elhunyt karakter visszatért a sorozatba. Gondoljunk csak a rivális magyar sorozat, A Barátok közt Magdi anyusára, vagy a kilencvenes évek nagy klasszikusára, a Dallasra, melyben a nézők követelték vissza a halott Bobbyt a sorozatba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek