Starity

Kivel kavar Katy Perry?

2012. március 29. 07:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a világ legkeresettebb modellje, Baptiste egészen eddig nem kapta meg a megérdemelt figyelmet a médiától. 2012 márciusában azonban üstökösként robbant be Katy Perry sármos csábítójaként.

hirdetés
Kivel kavar Katy Perry?

Katy Perry hű rajongóinak figyelmét azonnal felkeltette a „gaz” csábító. Ezt kihasználva összegyűjtöttünk pár információt, amit érdemes megjegyezni róla. Az alapanyagot látva a Twitteren bőszen üdvözölni kezdték a modellt a „családjukban”. Baptiste itt is megmutatta, hogy mennyire jó fej, és egytől egyig visszaírt mindenkinek, és megköszönte a kedvességüket.

1989. november 9-én született, tehát 22 éves. A világ első számú, legjobban fizetett férfi modellje 2010 óta. A modellkedés mellett zenél is, leghíresebb számának talán a One Night In Paradise-nak tekinthetjük, majdnem egymillióan kerestek rá a YouTube-on. 2012-ben érkezik első, tényleges lemeze, Oxygen címmel.

Marseille-ben cseperedett fel, anyanyelve így természetesen francia, azonban az angolt is perfektül beszéli; karrierje során szinte már bejárta az egész világot. Karl Lagerfeld fedezte fel 2008-ban egy alacsony példányszámú New York-i magazinban. Felkarolta a fiút, és készítettek vele egy szemrevaló portfóliót, így innentől kezdve kikövezett út állt az újdonsült modell előtt.

Naomi Campbell tökéletesnek titulálta őt. 2009-ben találkoztak, mire Naomi egy teljesen interjúban áradozott Baptiste-ről. Kifejtette, hogy minden embernek van valami hibája/hiányossága, de ez alól kivétel a srác – nincs nála édesebb ember a földön.

Baptiste négyéves karrierje során volt már az arca a Vogue-nak, a Harper’s Bazaarnak, az Elle-nek, a Marie Claire-nek, Giorgio Armaninak és a Diornak is.

Bár két évig élt együtt mentorával, Karllal, imádja a lányokat is, így biszexnek tekinthető. Katyről 2011-ben azt mondta, ha Russell elhagyná, bármikor, bárhol elvenné feleségül. Nagyon úgy néz ki, hogy ezt a tervét nem vetette el az idő során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek