Starity

Két pasi meg egy kicsi — jön a tizedik évad?

2012. március 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már folynak a tárgyalások a műsort illetően, és a készítőjének, Chuck Lorre-nak is határozott elképzelése van a Két pasi meg egy kicsi sorsa felől.

hirdetés
Két pasi meg egy kicsi — jön a tizedik évad?

A CBS tavaly „csak-azért-is” indokra hivatkozva folytatta a műsort Charlie Sheen viharos távozása után. Egészen eddig eredménytelennek hitték a szériába vetett munkát, azonban úgy fest, Ashton Kutcher talán mégis megmentette a Két pasi meg egy kicsit.

A csatorna belső informátorai szerint már folynak a tárgyalások a folytatást illetően, és máris azt pletykálják, hogy a nemrég elvált Kutcher már most a legfizetettebb szitkomos színész, ugyanis 700.000 dollárt zsebel be minden egyes epizódért.

A Két pasi meg egy kicsi sorsáról ugyan még nem döntöttek a csatornánál, a készítője, Chuck Lorre már megbizonyosodott afelől, hogy érkezik az újabb szezon: „A műsor benne van a top 10-ben, így biztosan nem fogják törölni, meglehetősen szokatlan lenne. Annak sem látom értelmét, hogy Ashton nélkül folytassuk. Fantasztikus ember, akivel könnyű dolgozni, profiként végzi a dolgát. Felbukkan a forgatáson, és már bele is csap a lecsóba, apait-anyait belead. Szóval, véleményem szerint határozottan érkezik a tizedik évad!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek