Starity

Maite Perroni reklámarc lett

2012. március 30. 06:06   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni az Univision egyik új csatornájának lett a reklámarca, mely a nap 24 órájában régi telenovellákat vetít.

hirdetés
Maite Perroni reklámarc lett

A mexikói színész-énekesnő, Maite Perroni lett a Univision tlNovelas csatorna „keresztanyja”. A csatorna a nap 24 órájában régi telenovellákat vetít. Az adó, ami már elérhető – kizárólag az amerikaiak számára –, olyan régi klasszikus sorozatokat vetít, mint az Esmeralda, amit hazánkban is már többször sugároztak a csatornák, és a Rosa Salvaje.

„Ezek csodálatos szappanoperák a múltból. Legtöbbjüket még magam se láttam, ilyen például a Huracan Angelica Riverával és Eduardo Palomóval a főszerepben” – mesélte Perroni

A művésznő szerint ezek a szappanoperák olykor erőszakosak, de többnyire a klasszikus romantikán van a hangsúly, tekintettel a fiatalabb generációra. Maite azt is elmondta, hogy ezeket a műsorokat nemcsak nők nézik, hanem férfiak is.

„Sok férfi nézi, bár tagadják. Leülnek a feleségeikkel, és megnézik” – mesélte a színésznő, majd hozzátette, hogy a csatorna amellett, hogy saját honlappal, Twitter- illetve Facebook-oldallal is rendelkezik, interneten is fogható.

„Csodálatos, hogy az internet is lehetővé teszi az adó műsorainak megtekintését, valamint, hogy ezek a telenovellák olykor a nemi és családon belüli erőszakkal is foglalkoznak, így sok nő meg tudja oldani a problémát, illetve megvitatni egymással a gondokat, és ezen felül remek kikapcsolódási lehetőség is” – mondta az RBD egykori tagja

Az Univision azért választotta Perronit a reklámozásra, mert annak ellenére, hogy fiatal, és még előtte áll az egész élet, már sokat letett az asztalra. 2004-ben kapta első szerepét mint Lupita a Rebeldében, szintén ebben az évben csatlakozott az RBD popegyütteshez, mely 2009-ig volt aktív. Jelenleg egy filmen dolgozik, és április végén újabb széria forgatásába kezd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek