Starity

Megjelentek az első képek Ryan Gosling új filmjéből

2012. március 28. 21:09   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelentek az első képek Ryan Gosling és Nicholas Winding Refn újabb közös projektjéből, mely az Only God Forgives címet kapta. A képek egy bangkoki erdőben készültek két-három verekedéses jelenet után.

hirdetés
Megjelentek az első képek Ryan Gosling új filmjéből

A tavalyi év egyik legvitatottabb filmje a Drive volt, amelyben Ryan Gosling és Carey Mulligan játszotta a főszerepeket. A filmet Nicolas Winding Refn rendezte. Most újra együtt forgat Ryan és Refn. Újabb közös projektjük az Only God Forgives elnevezésű film, melynek forgatása jelen pillanatban is zajlik Bangkokban.

A produkcióban Ryan egy Julian nevű thai bokszolót alakít, aki Bangkokban él rejtőzködve, mert 10 évvel ezelőtt megölt egy rendőrt. Azóta bújkál és menekül a rendőrség elől. Filmbéli édesanyját Kristin Scott Thomas alakítja majd, akinek a keze szintén benne van a piszkos ügyekben. A család közösen egy thai bokszklubot üzemeltet. Julian öccse megöl egy nőt a klub előtt, és felborul az egész család élete. Megjelennek a rendőrök, és bosszút akarnak állni meghalt társukért.

Thai boxban és akcióban dús filmet ígér a neves dán rendező, aki szerint sokkal erőszakosabb lesz, mint a Drive.

Megjelentek az első képek is, amelyeken látszódnak, hogy Juliannak talán mégsem megy annyira a thai box, mint kellene. Sminkjét kettő óra alatt készítették el, az eredmény pedig meggyőző. Az erdős jelenetek felvételei még nem értek véget, még néhány napig ugyanazon a helyszínen forgatnak, ugyanezzel a sminkkel. A szinész elmondta, hogy a karakter kedvéért bokszleckéket vett, és konditerembe járt.


Fotó: GSI / Barcroft

A film megjelenéséről egyébként nem sok információ van, a projekt máris finanszírozási problémákkal küzd, ezért leghamarabb év vége felé lesz látható filmfesztiválokon, DVD-megjelenés és mozis premierdátumok sincsenek egyelőre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek