Starity

Amy Winehouse divattervezőnek áll

2010. március 16. 00:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ egyik legbotrányosabb énekesnője, Amy Winehouse új női ruhakollekciót dob piacra az angol tervezővel, Fred Perryvel.

hirdetés
Amy Winehouse divattervezőnek áll

Amy Winehouse mostanában tervezői karrierjének elindításán dolgozik. Nemrég megerősítette a hírt, hogy jelenleg egy 17 darabos női ruhakollekciót tervez Fred Perry, angol divattervező segítségével. A kreáció várhatóan ősszel kerül kibocsátásra.

A kollekció az énekesnő egyedi tervezésű aláírásán alapul és az '50-es évek retro stílusirányzatát követi. A kreáció domináns színei a fekete és a rózsaszín ugyanis ezek a híresség kedvenc színei.

A hírességek körében egyre népszerűbb, hogy saját kollekciót hoznak létre. A H&M ruházati cég kibocsátotta Madonna vegyes fogadtatású kollekcióját. Lily Allen készített egy kollekciót a New Look számára. A pletykák szerint Beth Ditto a molettebb hölgyek számára készít ruhákat. Az új mánia nem csak a nőket érte utol. Több férfi híresség is ruhatervezésbe fogott. Paul Weller, Terry Hasll és Damon Albarn szintén együtt dolgoznak Fred Perryvel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek