Starity

Szunai Linda virágárus lett

2012. március 30. 08:08   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miss World Hungary szépsége, Szunai Linda apja virágüzletében szolgája ki a vevőket szabadidejében. Linda elárulta, hogy szívesen foglalkozik a virágokkal, és néha esküvői csokrokat állít össze.

hirdetés
Szunai Linda virágárus lett
Fotó: Blikk

A Miss World 2011-es szépségkirálynője, Szunai Linda szabadidejében bolti eladóként tevékenykedik édesapja virágüzletében Budapesten, ahol már kisebb-nagyobb feladatokat is elvégez. Magyarország szépe noha beiratkozott az egyetemre kommunikáció szakra, elég szabadideje jut arra, hogy segítsen apukájának az üzletben.

„Imádom a virágokat, ezért amikor csak tehetem, eljövök az üzletbe. Mindig jó illat van. Nem vagyok szakképzett virágkötő, de azért már sokat tanultam. Kisebb csokrokat bátran összeállítok”nyilatkozott a Blikknek Linda.

A 19 éves szépségkirálynő elmondása szerint még a koránkelést sem bánja, és mostanában még a piacokon is találkozhatnak vele a rajongók, ugyanis reggelente sok időt tölt a friss virágok közelében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek