Starity

A Párduclányok sztárja drámai szerepben

2012. március 30. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén novemberben érkezik meg az amerikai mozivászonra Adrienne Bailon legújabb filmje, melyben ezúttal nem fog énekelni, hanem teljesen a színészetre koncentrál.

hirdetés
A Párduclányok sztárja drámai szerepben

A Párduclányok-filmek sztárja, Adrienne Bailon szerepet kapott egy idén debütáló mozifilmben. A I'm In Love With A Church Girl novemberben mutatkozik be az amerikai mozikban.

A produkció főszereplője Miles Montego (Ja Rule), akinek mindene megvan – autók, hajók, tökéletes külső, egy kúria, pénz és nők. Miles jelenleg egy nyugalmazott, magas szintű kábítószer-ellenes kereskedő. A férfi már az új életét éli, mégsem akarja elengedni őt a DEA. Montego érzi a vesztét is, hiszen az egykori hű barátai és kollégái még űzik az ipart, és nem hajlandóak otthagyni a jövedelmező üzleteiket. A jó és a rossz oldalon megpróbál megfelelni, de ahogy ez lenni szokott, elég nehezen megy. És még mielőtt feladná hősünk, belép az életébe egy nő, aki megdobogtatja a szívét. Persze még így is a múltja elől menekül, de talán már könnyebb lesz elérnie a célját.

Míg Ja Rule Miles megformálója, addig a The Cheetah Girls egykori énekesnője, Adrienne Bailon Vanessát alakítja. Mellettük még látható lesz Stephen Baldwin, Michael Madsen, valamint T-Bone.

A drámai elemeket tartalmazó produkciót Steve Race rendezte, a forgatókönyvet pedig Galley Molina írta, aki maga is szerepet kapott az alkotásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek