Starity

Telefonos tréfa miatt perlik Justin Biebert

2012. március 30. 16:04   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legnépszerűbb kanadai tinisztár, Justin Bieber megviccelte rajongóit, de a poén balul sült el, ugyanis a rajongók beperlik kedvencüket.

hirdetés
Telefonos tréfa miatt perlik Justin Biebert

Sok mindent tudunk mát Justin Bieberről, de most megmutatta nekünk a vicces oldalát is: a kanadai tinisztár jó mókának találta megviccelni rajongóit, ám most a bíróságon is kiköthet emiatt.

A Boyfriend énekese egy telefonos beszélgetés ötletével tréfálkozott a Twitteren, amit inkább átverésnek véltek a „belieber”-ek. A fiatal sztár azzal idegesítette fel rajongóit, hogy kérte, hívják fel őt, így kiírt egy telefonszámot az utolsó számjegy nélkül. Persze ez nem az övé, hanem egy dallasi mobilszám volt, és annak variánsaira heteken keresztül érkeztek a telefonhívások, egészen március 7-e óta. A rajongók Justin ellen fordultak, így most lehetősége lesz Biebernek a bíróságon kiállnia rossz tréfájáért.

Kártérítésként bocsánatot, néhány autogramot, fotót és ajándékot szeretnének kapni rajongói az átverésért, melynek immáron nincs bizonyítéka, hiszen a Twitter-bejegyzést Justin ügyvédje töröltette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek