Starity

Robert mégsem lesz Kurt Cobain

2010. július 12. 19:07   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cortney Love igen mérges lett, mikor megtudta, hogy Robert, nem kívánja eljátszani megboldogult férjét az annak életéről szóló filmben.

hirdetés
Robert mégsem lesz Kurt Cobain

„Szeretem a Nirvanát, de túlságosan rajongok értük – kínosan érezném magam Kurt Cobain szerepében.”- nyilatkozta nemrég a brit csillag. (Kurt Cobain 1994-ben követett el öngyilkosságot.)

„Meg sem felelnék a szerepre. Először is, túl magas vagyok és nem tudok úgy énekelni, mint ő. Egyáltalán nem hasonlítok rá. Ez nevetséges!”- folytatta Robert.

Bár Robert maga állította, hogy nem jó a szerepre, az nem tetszett neki, hogy Courtney támadásként visszamondta a felkérést a sajtóban, sőt így beszélt róla; „Mi van?! Ő abszolút nem jó erre a szerepre!”, persze nem ilyen egyszerűen, hanem hozzátett még pár illetlen szót és megjegyzést.

A 46 éves Courtney igencsak rossz véleménnyel van a Twilight sztárról; „Hát nem tök hülyék? Kinek jutna eszébe Robertet foglalkoztatni?! Ez az egész így nagyon sz*r! Hát nem?!”

„Az addig rendben van, hogy Courtney érzéseit megbántotta Robert, de igazán visszafoghatta volna magát, nem kellett volna így rászállnia Robra!”- mondják a sztár rajongói.

A filmben Robert partnerének (azaz Ms Love-nak) Courney Scarlett Johansson-t szerette volna felkérni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek