Starity

Joe Jonas új barátnőre lelt

2012. március 30. 21:09   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe nem sokáig búslakodott Ashley Greene után, hiszen újabban Victoria's Secret-modellekkel múlatja az időt, egyikükkel még randizni is elkezdett.

hirdetés
Joe Jonas új barátnőre lelt

Bár a napokban olyan pletykák keltek szárnyra, miszerint Nick Jonas bátyja exére, Ashley Greene-re pályázik, ezt az idősebbik Jonas fiút egyáltalán nem érdekli, ugyanis az énekest máris új barátnővel kapták lencsevégre Floridában. Az ifjú szívtipró, Joe Jonas, aki immáron 22 éves, jelenleg nagyon is élvezi az életet, hiszen olyan bulikban vesz részt, ami tele van szebbnél szebb modellekkel. Az egyikükkel, a Victoria's Secret új csillagával, Nina Agdallal randizgatni kezdett a New York Daily információi szerint.

A két fiatalt Orlandóban látták együtt egy hangulatos szórakozóhelyen, Miamiban. Nina Dániában született, valamint ő a jelenlegi legfiatalabb modell a Victoria's Secret angyalai között. Egy közeli forrás elárulta, hogy nem járnak együtt, csupán jó barátok, azonban több szemtanú is látni vélte, milyen meghitt pillantásokat váltottak és mennyire mélységesen beszélgettek egymással néhány koktél kíséretében. Ráadásul Joe egyik kapcsolatát sem vállalta fel rögtön, hiszen Ashley Greene vagy a nemrég újra bombaformában lévő Demi Lovato, illetve a többszörös Grammy-díjas, Taylor Swift esetén is heteket, olykor hónapokat várt a hír nyilvánosság elé tárásával.


Joe és Nina közösen egy szórakozóhelyen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

jonas joe randi nina Agdal
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek