Starity

Whitney Houston volt férjét börtönbe csukták

2012. március 31. 11:11   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elhunyt legenda, Whitney Houston férje továbbra is botrányosan él. Most ittas vezetésért kaptál el, és börtönbe is zárták.

hirdetés
Whitney Houston volt férjét börtönbe csukták

Bobby Brown drogproblémái után következnek az alkohollal való gondjai. Már 1996-ban is elkapták őt ittas vezetésért, akkor őrizetbe is vették, elismerte bűnösségét, majd mindössze nyolc napra börtönbe vonult.

Legutóbb azonban Kaliforniában kapták el Brownt. Az énekest a rendőrök nem azért állították meg, mert látható volt rajta, hogy ittas állapotban van, hanem mert a mobiltelefonján beszélt – majd később az is kiderült, hogy ivott. A 43 éves Bobbyt a Van Nuys-i rendőrségre szállították, és néhány órával később óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Whitney Houston édesanyja a mostani eset kapcsán úgy nyilatkozott, hogy a történtek azt bizonyítják, hogy Brown tényleg rossz hatással volt a nemrég elhunyt énekesnőre, ezért közös lányukat, Bobbi Kristinát továbbra is távol kell tartani tőle. A lány egyet is ért az ügyben, hiszen apja vezetéknevét sem szeretné tovább viselni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek