Starity

Justin Bieber átverte a sztárokat

2012. április 01. 13:01   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elindult Justin Bieberrel a Punk'd, pár hónapja ugyanis az énekes átvette Ashton Kutcher helyét. Néhány barátját megviccelve okozott kellemetlen perceket az első epizódban.

hirdetés
Justin Bieber átverte a sztárokat

Néhány hónapja adtunk hírt arról, hogy Ashton Kutcher szívesen látná Justin Biebert a Punk'd házigazdájaként, amelyre végül sor is került, hiszen nemrég debütált a műsor első epizódja, amelyben immáron a kanadai énekes tréfálta meg a sztárokat.

Az első célpont Taylor Swift volt. A lányt Justin meghívta a tengerparti házába, ahonnan észrevették, hogy egy hajón éppen tűz üt ki egy balul elsült tűzijáték miatt, és az embereket mentőcsónakokba kellet evakuálni. Az énekesnőt látszólag nagyon megérintette az eset, a kamerában jól lehetett látni, hogy majdnem elsírja magát a sokk miatt.

A következő áldozat Rob Dyrdek volt, akitől sokan azt várták, hogy nagyon könnyen beveszi a tréfát, és kiborul. Az átverés mindösszesen annyiból állt, hogy míg Rob egy étteremben ebédelt, addig Justin a kocsijával neki akart hajtani Dyrdek autójának. Viszont a csínyt nem vette be, így az énekes újabb áldozatot kellett, hogy válasszon. Így esett a választás Sean Kingstonra, aki hiszékenyebbnek bizonyult, hiszen teljesen kiakadt, amikor Justin majdnem tönkretette az autóját.

Végül az utolsó célpont Miley Cyrus volt, akivel elhitették, hogy ő lesz az, aki átverheti Biebert, de arra nem számított, hogy az igazi áldozat ő maga lesz. Justin úgy tett, mintha összetűzésbe keveredne a parkolóban deszkázó srácokkal, ám az egyikük megsérült. Ezt követően Justin gyorsan elfutott a helyszínről az egyik barátjával. Miley teljesen kiborult, nem hitte el, amit látott. Végül persze kiderült az átverés, és Miss Cyrus dühösen vallotta be a kameráknak, hogy átverték.

Ez egy nagyszerű, de egyben szomorú nap” – mondta Justin a forgatás végeztével, akiről senki nem gondolta volna, hogy Ashton utódja lesz. Talán jobbnak bizonyult, mint az elődje?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek