Starity

Élő adásban csábított Talán Attila

2012. március 31. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár péntek esti adásában több váratlan helyzet is adódott. Farkas-Jenser Balázs elejtette a mikrofonját, Talán Attila pedig kamerák előtt flörtölt egyik rajongójával. Az érzelmektől túlfűtött estén Horváth István búcsúzott a versenytől.

hirdetés
Élő adásban csábított Talán Attila
Fotó: TV2

A „Végzetes vonzerő”-tematikához illő dalokat adtak elő a tegnap esti élő adásban a Megasztár versenyzői. Szexi, érzelmes dalok, nagyszerű előadások, drámai és váratlan helyzetek jellemezték a tehetségkutató harmadik döntőjét. A héten Bochkor Gábor készítette fel az énekeseket, aki elsősorban az önbizalmukat igyekezett erősíteni, kinél több, kinél kevesebb sikerrel.

Farkas-Jenser Balázs olyan bakival kezdte produkcióját, amely minden énekes rémálma: tánc közben elejtette mikrofonját, így jó néhány másodperc kimaradt az énekből. Szakos Andrea érzelmektől túláradó előadása lenyűgözte Falusi Mariannt, aki szerint ez volt Andi eddigi legjobb produkciója.


Fotó: TV2

Nagy Kristóf Bozont merész koreográfiával keltett feltűnést, de nem úszta meg kritika nélkül, Bereczki Zoltán éles hangon bírálta a lelkes próbálkozást. Nagy Adri sokat sejtető, szexi miniben lépett a nézők elé, ruhája a férfi zsűritagok körében is osztatlan sikert aratott. A legjobban mégis Talán Attila lepte meg a nézőket és az ítészeket. A fiatal szívtipró produkciója közben ugyanis felcsábított egy rajongót a színpadra és neki énekelte a Wild World című számot. Az ismeretlen fiatal lány a végén még egy csókot is kapott a nyakára.

Az adás vége felé közeledve a zsűri kiemelte, hogy a döntősök ezen az estén nyújtották a legszínvonalasabb produkciókat. A nézői szavazatok alapján Bihal Roland és Horváth István álltak a rangsor végén. A drámai végjátékban Bochkor Gábor kezében volt a döntés. Hiába énekelt kedvesének Horváth István,a szerelmi vallomás nem volt elegendő a továbbjutáshoz. István könnyes szemmel búcsúzott a többiektől, számára véget ért a Megasztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek