Starity

Lezajlott Maite Perroni világtalálkozója

2012. április 02. 15:03   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 30-án tartották Maite Perroni világtalálkozóját Mexikóvárosban, ahová a világ minden tájáról várták a rajongókat.

hirdetés
Lezajlott Maite Perroni világtalálkozója

Az utazásnak csupán egy feltétele volt, az illető beszélje az angol vagy a spanyol nyelvet. A rendezvényen a tehetséges színésznőn kívül megjelent az édesanyja, señora Maite Beorlegui és Perroni menedzsere, Carolina Palomo, valamint 140 rajongó is. A színésznő azért szervezte a találkozót, hogy megköszönje hűséges rajongóinak az eddig támogatást, valamint hogy együtt ünnepeljék Maite születésnapját, ami március 9-én volt.

A világtalálkozón többek között brazil, chilei, amerikai és argentin származású fanok is részt vettek. A rendezvény az MPWMundialDía (Maite Perroni-világnap) címet viselte. „Sok évvel ezelőtt az RBD-vel is csináltunk egy hasonló találkozót, csak akkor mi mentünk különböző helyekre a rajongókhoz” – mesélte Maite Perroni az egyik riporternek

A találkozót twitcamen is követni lehetett, így aki nem tudott ott lenni, az figyelni tudta az eseményeket. A rendezvény alatt Maite számos fényképet készített a rajongókkal, megannyi dalt elénekelt – többek között a Triunfo del Amor betétdalát, az A partir de Hoyt, melyet egy rajongóval együtt adott elő –, valamint rengeteg ajándékot kapott, többek között egy videót, amelyen az ő és William Levy sorozatbeli jelenetei láthatóak, kedves üzenetekkel ellátva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek