Starity

Megjelent az első kép a Green Arrow sorozatból

2012. április 01. 01:01   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már olvashattuk korábban, hogy a The CW csatorna szeretne egy új sorozatot készíteni a Smallville egyik nagy sikerű karakterének, a Zöld Íjásznak.

hirdetés
Megjelent az első kép a Green Arrow sorozatból

Azóta nyilvánosságra hozták a Green Arrow sorozat szereplőinek a névsorát. Főszerepben Stephen Amellt fogjuk látni, akit láthattunk már több sorozatban is. Játszott a Nagymenőkben, a Vámpírnaplókban, a 90210 vagy a Doktor Addison című sorozatban is.

A csatorna és Stephen is csak annyit mesélt a karakteréről, hogy különbözni fog attól, amit a Smallville-ben láthattunk, és amit Justin Hartley alakított. Az új Zöld Íjász sötétebb és keményebb lesz.

A sorozat onnan folytatódik, miután Oliver Queen öt év után megmenekül a szigetről, és készen áll arra, hogy leszámoljon a bűnözéssel. (Ezt egyébként már láthattuk korábban a Smallville-ben is.)

További szereplőként láthatjuk Colin Donnell, Colin Salmon, David Ramsey, Jamey Sheridan, Katie Cassidy, Paul Blackthorne, Susanna Thompson és Willa Holland színésznőt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek