Starity

Adele ellen uszítja rajongóit Usher

2012. április 01. 01:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Usher arra kéri az embereket, hogy ne vásároljanak Adele lemezéből, ugyanis félti a saját karrierjét.

hirdetés
Adele ellen uszítja rajongóit Usher

A már nyolc Grammy-díjjal büszkélkedő Adele vitathatatlanul napjaink egyik legnagyobb és legtehetségesebb énekesnője. Ezekből adódóan érthető, hogy irigyei is akadnak, ám az meglepő, hogy egy szintén nagy név szeretné őt a popszakmán kívül látni, ugyanis a hétszeres Grammy-nyertes Ushernek szúrja a szemét, hogy Adele lemeze jobban és gyorsabban fogy, mint az ő albuma.

Az énekes ezt nem is tagadja, sőt őszintén vallott a Capital FM-nek: Be kell vallanom, sok embernek mondtam már, hogy ne vegyen Adele albumából, mert nem szeretném, ha megdöntené a rekordomat. Nagyon szeretem őt, de sajnos az elmúlt tíz évben ő áll ahhoz a legközelebb, hogy megdöntse a rekordom.”

Az énekes azonban, ha nem tudja kiütni a nyeregből, szívesen csatlakozna hozzá. Erről ugyanebben az interjúban ejtett szót: „Úgy gondolom, a világ megérdemel egy közös együttműködést a részünkről, ez alatt pedig egy felvételre gondolok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek