Starity

Randy Orton tengerészgyalogos lesz

2012. április 01. 01:01   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban adta hírül a Variety, hogy Randy Orton, a háromgenerációs pankrátor főszereplője lesz a The Marine: Homefront című filmnek.

hirdetés
Randy Orton tengerészgyalogos lesz

A Tengerészgyalogos című filmet először John Cena főszereplésével láthattuk, aki valójában Randy barátja. A második részben a főhőst már Ted DiBiase alakította, aki szintén pankrátor, és Randy egyik tanítványa volt korábban. (Randy létrehozta régebben a The Legacy csapatot, melynek tagja volt Ted DiBiase és Cody Rhodes). A második film érdekessége, hogy azt elméletileg Randy játszotta volna, de éppen akkor sérült le, így másra osztották a főszerepet.

A film ezúttal is a WWE és a 20th Century Fox Home Entertainment égisze alatt fog elkészülni, és Scott Wiper rendezésében rögtön megjelenik DVD-n. A forgatás június 11-én fog elkezdődni Vancouverben.

Azt, hogy mennyire fogja befolyásolni a WWE SmackDown műsorbeli szereplését, még nem tudni, de ő nagyon örül a hírnek, hisz az volt az álma, hogy egy akciófilmben szerepelhessen. Pár napja írt is erről a Twitteren:

„Úgy néz ki, forgatni fogok a Tengerészgyalogos 3-ban. Mindig szerepelni akartam egy akciófilmben, és végre lehetőségem nyílt rá.”

A sztori szerint olyan tengerészgyalogost fog alakítani, akinek minden tudását és erejét latba kell vetnie ahhoz, hogy kiszabadítsa a lázadó lányát egy militarista szervezet fogságából. Az elszánt katona mindent megtesz annak érdekében, hogy eközben a terroristák tervét is keresztül húzza.

Ez a szerep valószínűleg nem fog tőle olyan messze állni, hisz a pankrátor egy ideig tengerészgyalogosnak készült. Viszont Randy nem mindig bírta elviselni a szigorú katonaságot, és sokszor lázadozott. Volt, amikor katonai fogdába is került emiatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek