Starity

Világ körüli turnéra indul Rihanna

2012. április 01. 16:04   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal, ám ennek ellenére céltudatos karibi szépség régebben azt nyilatkozta, hogy egyelőre a fellépések helyett a filmes karrierjét szeretné egyengetni, ám úgy tűnik, tervei változtak.

hirdetés
Világ körüli turnéra indul Rihanna

Rihanna úgy döntött, 2012-t a filmes karrierjének szenteli, hiszen szerepel a hamarosan mozikba kerülő Battleship című akciófilmben. Úgy tűnik, színésznői kibontakozása mégsem tartott olyan sokáig, hiszen pár órája megerősítette, hogy 2013-ban őrületes turnéra indul kis csapatával.

Nemrég a szintén énekes barátnőjével, Katy Perryvel közösen mesélte el, hogy egy duettet fognak összedobni – az interjú alatt Katy be is szólt Beyoncénak, miszerint az ő daluk sokkal jobb lesz, mint Bee és Shakira közös dala, a Beautiful Liar. A felvétel után pedig új albumán dolgozik majd, amellyel népszerűsítő turnéra indul 2013-ban.

Ígérete szerint ez lesz a legnagyobb és legőrületesebb koncertsorozat, amit valaha is szerveztek. Van még ideje arra, hogy gondolkozzon a hatalmas terveken, hiszen majdnem két egész év áll rendelkezésére.

„Jövőre turnéra indulunk. Szóval idén a tervekkel fogok foglalkozni, és biztosíthatlak titeket, hogy ez a dolog nagyobb és őrületesebb lesz, mint bármi, amit valaha csináltunk. Talán még egy kicsit új is, szóval izgulhattok!” – árulta el Rihanna a Capital FM riporterének, Kevin Hughesnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek