Starity

Robert Pattinson újra zenélni akar

2012. április 02. 12:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-filmek sztárját már korábban is foglalkoztatta a zene világa, és most újra az énekesi oldalát szeretné megmutatni.

hirdetés
Robert Pattinson újra zenélni akar

Robert Pattinson neve hallatán mindenkinek az Alkonyat-filmek hűvös vámpírja, Edward Cullen jut eszébe, ám azt kevesen tudják, hogy az angol fiú zenészmúlttal is rendelkezik, hiszen remekül játszik zongorán, gitáron, és énekhangját is megmutatta, többek közt a Twilight filmzenei albumán is.

Robert úgy döntött, egy darabig szeretné szüneteltetni színészkarrierjét, ugyanis újra kedvet kapott a zenéléshez, miután párjával, Kristen Stewarttal megnézték a fiú legjobb barátja, Johnny Flynn Los Angeles-i koncertjét március 30-án.

„Rob hatalmas rajongója Johnnynak, úgy tekint rá mint mentor. Mindketten remélik, hogy pár számot sikerül felvenniük együtt. Rob azt mondta nekem, hogy egy álma válna valóra, ha egyszer Johnnyval állhatna a színpadon. A zene Robert szenvedélye, ez az, amit a legszívesebben csinál – Kristen után természetesen”nyilatkozott Robert egyik közeli barátja.

A fiú ezek szerint tényleg nagyon komolyan gondolja a zenélést, amihez a tehetsége is megvan, elég csak meghallgatni a vámpíros filmekhez készített betétdalokat.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek