Starity

A bohóc visszatér!

2010. július 13. 07:07   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marosi Z. Tamás, vagy ahogy mindenki ismeri, Pierrot eltűnése után nagyszabású koncertet tervez. Nem is akármilyen alkalomból. Első lemeze megjelenésének 20. évfordulója végett szeretné meglepni a közönséget.

hirdetés
A bohóc visszatér!

2010-et írunk. Ez pedig azt jelenti, hogy Pierrot legelső albuma nem kevesebb, mint 20 évvel ezelőtt jelent meg. Azóta a zenész visszavonult kicsit a zenei világtól, energiáit pedig manapság inkább másba fektetni. Számítógépes játékfejlesztéssel foglalkozik. Korábban ez számára inkább hobbi volt, ma már azonban több ennél.

A "bohóc" a 20 éves alkalomból szeretne egy koncertet rajongói számára, melyet már el is kezdett tervezni és alig várja a visszatérést. A koncert alkalmából új dalokat is készítenek.

Ugyanis egy zenész mindig zenész marad, akkor is, ha éppen visszavonul. Sok kollégájának írt már dalokat, többek között Sipos F. Tamásnak vagy a Pa-Dö-Dőnek. Sőt, producerkedett már Ganxsta Zolee-éknak is.

Mindenesetre kíváncsian várjuk a koncertet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek