Starity

Kilencéves a Punnany Massif

2012. április 05. 11:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar április 7-én egy rendhagyó est keretében ünnepli születésnapját a pécsi Urániában.

hirdetés
Kilencéves a Punnany Massif

15 évvel ezelőtt találkozott Wolfie (Farkas Roland) és Rendben Man (Felcser Máté). A srácok saját bevallásuk szerint FankaDelinek köszönhetik a zenekar megalakulását, ugyanis 2003-ban felkereste a srácokat egy közös dal ötletével. A közös munka annyira megtetszett a fiúknak, hogy Punnany Massif néven létrehozták saját zenekarukat, majd a Nightchild kiadó gondozásában egy válogatáslemezen jelent meg a Hangulat című track. Két hónap elteltével elváltak útjaik, FankaDeli segítsége nélkül érték el további sikereiket.

A 10 főt számláló zenekar idén ünnepli kilencedik születésnapját, de mostanáig nem tartottak igazi zenekari szülinapot. Idén ezt orvosolni szeretnék, és hatalmas bulival örvendeztetik meg rajongóikat. Egy rendhagyó estét szerveznek, mely keretében először visszatekintenek az idáig vezető útra, történeteket mesélnének, majd áttekintő koncertet adnának régi és új Punnany-dalokból, rengeteg vendéggel.

A srácok április 7-én a pécsi Urániában várják rajnogóikat megannyi meglepetéssel, amiről mélyen hallgatnak. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy DJ Stika & Zsigabá egy speciális szettel készülnek a KörKorKép lemez anyagára építve. A jegyek megvásárolhatók elővételben a PartyZoo jegyirodában 1.200 Ft-ért, valamint természetesen a helyszínen is megvehetőek 1.500 Ft ellenében.

Wolfie és Rendben Man a rajongók nagy örömére egy humorban gazdag videót készített találkozásukról, melyben fényt derítenek a zenekar nevének eredetére is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek