Starity

Taylor Swift újabb díjjal gazdagodott

2012. április 02. 19:07   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift ismét egy díjjal hagyta el a nemrég megrendezésre kerülő ACM-díjátadó helyszínét.

hirdetés
Taylor Swift újabb díjjal gazdagodott

Tegnap este Las Vegasban megrendezésre került az Academy of Country Music (ACM)-díjkiosztó, amin a népszerű countrycsillag, Taylor Swift is részt vett. Ő volt az utolsó, akit jutalmaztak az est folyamán, előtte még kiosztottak két díjat Toby Keith és Miranda Lambert részére. Végül pedig a győztes kategóriában, Az év szórakoztatójaként kapott elismerést Miss Swift.

Mialatt Taylor beszédet tartott a közönségnek, megemlítette leukémiás kísérőjét, akinek pár hete ajánlotta fel, hogy vele tarthat az eseményre, azonban a fiú nem tudott elmenni, mert kórházba szállították. A 18 éves Kevin állapota miatt nem vehetett részt az érettségi bankettjén sem, viszont Taylor megígérte neki, hogy megemlíti az ACM rendezvényén, amit be is tartott.

„Ma esti kísérőm egy középiskolás focista, Kevin McGuire lett volna, aki sajnos nem tudott eljönni, de megígértem neki egy kiáltást! Kevin és kedves családja, köszönöm, hogy szavaztatok rám és szurkoltatok nekem. Tényleg nagyon hálás vagyok érte!”

Taylor nemcsak Kevinnek, hanem rajongóinak is megköszönte egy rövidke, személyes videóban, hogy szavaztak rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek