Starity

Billy Zane apának született

2012. április 03. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt a Hello magazin szerelmi életéről és az apasággal kapcsolatos élményeiről faggatta.

hirdetés
Billy Zane apának született

Billy Zane legutóbbi interjújában szerelméről és az apaság élményével kapcsolatban faggatták, aki elmondta, abban a pillanatban gyermeket szeretett volna barátnőjétől, amikor megismerte. Zane azonnal tudta, hogy Candice Neill lesz a gyermekei anyja, és sokkolta a hír, amikor megtudta, hogy terhes a ma már 13 hónapos lányukkal, Eva Katerinával.

„Eldöntöttük, mindössze három hónap után, hogy örökké együtt leszünk. Igazából rögtön tudtam, hogy ő az igazi, és három hónapig tűkön ültem emiatt. Már három nap után szerelmes voltam” – mesélte a 46 éves Zane.

A Titanic és a Fantom sztárja továbbá elmondta, szerinte apának született, és nagyszerű munkát végez a gyereknevelésben: „Erre a szerepre születtem, annyira természetesen csinálom. Eva nagyon boldog kisbaba, és mindig úgy érzem emiatt, hogy valamit nagyon jól csinálok. Már sétál és beszél – igaz, a saját kis nyelvén” – tette hozzá nevetve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek