Starity

VV Verát mintha kicserélték volna

2012. április 03. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási átalakuláson ment keresztül a Való Világ pornózásáról elhíresült játékosa. Az egyik legtöbb sérelmet kapott villalakó végre visszanyerte az önbizalmát.

hirdetés
VV Verát mintha kicserélték volna
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence - Hajas Orsolya

A villaélet alatt a legtöbb játékos a szemünk előtt amortizálódott le, mind testileg, mind lelkileg. VV Vera is az elhízottak táborát erősítette, ráadásul piacra dobott pornófilmje miatt is rengeteg támadás érte.

A tavasz viszont számára is a megújulást jelenti, ezért úgy döntött kívül-belül kicseréli magát. A 28 éves exvillalakót ezért most mesterfodrászok és stylistok vették kezelésbe, miután lefaragta magáról a felesleget.

„Bent a VV-ben nem foglalkoztam a külsőmmel. Elhagytam magam, és teljesen lelakottan léptem ki a villából, ráadásul jó pár pluszkilóval. Pedig a nőies megjelenés mindig is fontos volt a számomra. Ezért most elkezdtem fogyózni, sportolni és szoláriumba járni, bevállaltam egy minimális szájfeltöltést, végül rábíztam magam egy átalakító csapatra” – árulta el a Borsnak a megújult valóságshow-hős, aki most boldogabb a bőrében mint valaha.

Vera elárulta, hogy visszanyert ömbizalmával a pasizás is könnyebben fog menni neki, hiszen így már sokkal szívesebben megy randizni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek