Starity

Liam Hemsworth fiatal a házassághoz

2012. április 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Hemsworth végre tisztázta, hogy esze ágában sincs feleségül venni Miley Cyrust – legalábbis egyelőre.

hirdetés
Liam Hemsworth fiatal a házassághoz

A 22 éves hollywoodi szívtipró nemrég áldozatul esett az olyan pletykáknak, melyek szerint eljegyezte barátnőjét, azonban néhány órával később már meg is cáfolták a híreket – ezek szerint jó okkal, hiszen Liam Hemsworth úgy gondolja, még túl fiatal a házassághoz, így esze ágában sincs feleségül venni Miley Cyrust.

A színész a brit OK! magazinnak mesélt érzelmeiről: „A gyerekek és az esküvő még a jövő zenéje számomra. Fiatal vagyok, és nem vagyok családalapítós kedvemben.”

Az éhezők viadala sztárja és Miley 2009-ben kezdtek randizgatni, miután Az utolsó dal című film forgatásán közelebbi viszonyba kerültek. Azóta természetesen számtalanszor reppentek fel afféle pletykák, hogy a fiatalabbik Hemsworth fiú megkérte Miss Cyrus kezét, legutóbb akkor, amikor a lány egy hatalmas gyűrűvel lépett utcára. Ezek azonban mind alaptalannak bizonyultak.

Liam továbbá arról is mesélt az OK! riporterének, hogy bátyja hatalmas befolyással bír felette: „Chris jelenti a legnagyobb befolyást az életemben, ha bármiben tanácsra van szükségem, mindig hozzá fordulok segítségért. Felnézek rá. Én nem is tudok jó tanáccsal szolgálni, mert egyik sem lenne saját. Chris nem engedi, hogy kételkedjem magamban. Nagyszerű család vagyunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek