Starity

Lindsay Lohan "tiszta" volt

2010. július 13. 11:11   |   Szerző: trixy525

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja Lindsay 90 nap börtönt és 90 nap elvonót kapott, ám másnapra kiderült, hogy szervezetében nem volt drog és alkohol.

hirdetés
Lindsay Lohan "tiszta" volt

Május óta hatszor is ellenőrizték drogra és alkoholra Lindsay Lohant-t, ám a laboreredmények csak nemrég derültek ki: mind a 6 teszt negatív volt drogra és alkoholra. A bírósági jelentések szerint a celeb még az MTV Movie Awards után is tiszta volt. Az eredmények kimutattak pár bíróságilag engedélyezett, orvos által felírt gyógyszert Lindsay vérében, többek közt kétféle antidepresszánst, egy nyugtatót és egyfájdalomcsillapítót.

Mivel a szervezete "tiszta volt", új téma került elő a tárgyalóteremben: Lindsay körmei. Nevetségesnek hangzik, de a bíróság azt is megvitatta, hogy Lindsay középső ujjai körmére az volt lakkozva, hogy "F*ck u". Lindsay Twitteren azt állította, hogy ez csak "viccből volt ráfestve", és "semmi köze nem volt a tárgyaláshoz...."

Gondoljátok, hogy tényleg csak vicc volt, vagy szándékosan a bírónak vagy paparazziknak csináltatta?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek