Starity

Összeállnak a The Beatles fiai?

2012. április 05. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Beatles minden idők egyik legsikeresebb együttese volt, úgyhogy ha a legendák fiai együttest alapítanának, rajongókból biztosan nem lenne hiány.

hirdetés
Összeállnak a The Beatles fiai?

A The Beatles tíz aktív év után, 1970-ben oszlott fel. A zenekar rajongótábora sokáig reménykedett abban, hogy a banda újra összeáll John Lennon halála után, a 80-as években pedig az a hír járta, hogy a zenekar Julian Lennon segítségével indul újra turnéra. Ezek persze nem realizálódtak, mára pedig úgy tűnik, hogy a The Beatles semmiféle felállásban nem fog újra zenélni.

A rajongók azonban újra reménykedhetnek, hiszen a BBC nemrégiben készített interjút James McCartney-val, Paul McCartney 34 éves fiával, aki elmondta, hogy szívesen alapítana egy együttest a másik három Beatles-tag fiával. A BBC riportere már nevet is talált az egyelőre képzeletbeli formációnak: The Beatles – The Next Generation.

Az ifjabb McCartney már beszélt a többi zenésszel, és szerinte Ringo Starr fián, Zak Starkey-n kívül szívesen beszállna projektbe George Harrison fia, Dhani és Sean Lennon is, Zak helyett pedig beugorhatna annak öccse, Jason, aki egyébként szintén dobos.

Sokan már most úgy gondolják, hogy ez lenne az évszázad ötlete, hiszen nem sűrűn fordul elő, hogy egy legendás együttes tagjaiak fiai is közösen zenéljenek, mások viszont úgy gondolják, hogy az apák egész egyszerűen olyan magasra tették a lécet, hogy a fiúk, legyenek bármilyen tehetségesek is, képtelenek lennének megfelelni az irreálisan magas elvárásoknak.

Az ifjabb McCartney elmondása szerint pillanatnyilag az elképzelés egyelőre csak ötlet, de ha az égiek is támogatják, megtörténhet.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek