Starity

Nyilvánosságra kerülhet Gordon Ramsey szexvideója

2012. április 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anglia egyik legprofibb szakácsáról, Gordon Ramsay-ről és exbarátnőjéről, Sarah Symondsról meghitt hangulatú felvételeket göngyölített fel az egyik brit sajtómágnás.

hirdetés
Nyilvánosságra kerülhet Gordon Ramsey szexvideója

A gorombaságáról és cinizmusáról is híres séf, Gordon Ramsay (aki olyan műsorok házigazdája, mint a Nagy Konyhakvíz vagy az Amerikai meszterszakács) most komoly bajban van.

A londoni rendőrség értesítette Ramsay exbarátnőjét, miszerint számos intim és meghitt hangulatú videót talált róluk a rendőrség. A videók akkor kerültek elő, amikor a hatóság Rupert Murdoch ügyében nyomozott; a médiamágnás közel hatezer embert figyeltetett, hogy majd később News of the World című bulvárlapja hasábjain számolhasson be az ismert emberekkel kapcsolatos botrányos vagy éppen meghökkentő sztorikkal.

Gordonnak szerencséje volt, ugyanis ha akkor jutnak a videók Rupert Murdoch kezére, amikor a rendőrség még nem nyomoz az ügyben, akár már napvilágot is láthattak volna az igen kínos felvételek.

A felvételeken szereplő exbarátnő, Sarah Symonds a RadarOnline-nak azt nyilatkozta, hogy természetesen nem szeretné, ha az ominózus felvételek napvilágot lássanak. Vele ellentétben viszont a sztárszakács még nem szólalt meg az ügyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek