Starity

Angie és Brad: örökre együtt

2010. július 13. 11:11   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindig az a kérdés, hogy vajon együtt vannak-e még, vajon szeretik-e egymást. Angelina Jolie bebizonyította, hogy a pletykáknak, hogy kapcsolatuknak vége van semmi alapja nincs.

hirdetés
Angie és Brad: örökre együtt

Angelinának arra a kérdésre kellett válaszolnia a Good Morning Americában, hogy szerinte létezik-e egy egész életen át tartó szerelem, Angie erre azt válszolta: 'Brad óta tudom, hogy van.'

Mrs Pitt azt mondja természetesen elképzelte már magukat öregen Braddel. 'Nem lenne hat gyermekünk, ha nem szeretnénk egymást.

Manapság egyre több interjúban kérdezik a párt, hogy lesz e házasság. Persze a gyerekeknek nagy beleszólásuk van a dologba, hiszen ők a mindenük. 'Nehéz lenne nemet mondani a gyerekeknek'- mondja Angelina, de hozzáteszi, hogy még nem kérték meg őket, hogy házasodjanak össze.

Ha már a gyerekeknél tartunk; 'Jelen pillanatban nem tervezzük a családunk bővítését, de nyitottak vagyunk rá.'

Sok gonddal jár a hat gyerek nevelése, de Angie ezt tartja életcéljának. 'Sokat nevetünk együtt. Mindent közösen csinálunk. Csodálatos dolog gyermeket nevelni.'

Angelinát következő filmjéről, a Salt ügynökről is kérdezték. 'Sosem akartam Bond-lány lenni, inkább maga James Bond.'-mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek