Starity

Zac Efron imád kutyákkal forgatni

2012. április 05. 17:05   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron legújabb filmje, a The Lucky One áprilisban kerül a mozikba, és ennek kapcsán jó pár interjú készült a 24 éves, sármos Zackel.

hirdetés
Zac Efron imád kutyákkal forgatni

Zac Efron legújabb filmjén Nicholas Sparksszal dolgozott együtt. A regényéből készült film, a The Lucky One egy veterán katonáról szól, aki a háborúban talál egy fotót, és szentül hiszi, hogy az mentette meg az életét, ezért útra kel, hogy megtalálja a titokzatos hölgyet, aki a rajta szerepel.

Zac az egész film alatt körül volt véve kutyákkal, de ez egy cseppet sem zavarta, mi több, azt is elárulta, hogy mennyire odáig van a négylábú ebekért: „Kutyákkal nőttem fel. Egyszerűen imádok velük dolgozni! – áradozott a színész, majd mosolyogva hozzátette: – Életemben nem láttam még ennyire okos állatokat. Nagyon jó barátságot kötöttem velük.”

Az április 19-én bemutatandó romantikus dráma nagy elvárásokkal indul, hiszen Sparks regényei közül már nem egy aratott hatalmas sikereket a filmiparban. Reméljük, a The Lucky One (Szerencsecsillag) sem lesz kivétel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek