Starity

Eladják Az éhezők viadalának helyszínét

2012. április 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Henry River Mill Village nevű kis település 1977-től lakatlan volt, amióta viszont bemutatták az ott készült filmet, valóságos zarándokhellyé lépett elő.

hirdetés
Eladják Az éhezők viadalának helyszínét

Ha van felesleges 1,4 millió dollárod, akár meg is vásárolhatod a 2012-es év eddigi legnagyobb sikerfilmjének, Az éhezők viadalának forgatási helyszínéül szolgáló kis települést, Henry River Mill Village-t.

A csodaszép régies épületegyüttes az Észak-Karolina állambeli Hildebran város mellett található, és valaha egy pamutfonalakat gyártó manufaktúra részét képezte, 1977-ben azonban leégett, és a kis település elnéptelenedett.

A filmesek azonban igen nagy lehetőséget láttak a helyszínben, hiszen megtették Katniss otthonának, ennek köszönhetően pedig a film rajongói máris valóságos zarándokhellyé tették a 29 hektáros birtokot. Sokan többezer kilométert képesek autózni, csak hogy lássák a díszleteket, amelyek között Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és a többiek forgatták le a nagy sikerű filmet.


Fotó: VisitNC.com

A birtokbavétellel nemcsak Katnissék kulipintyója lehet a tiéd, hanem például a Mellark család pékségének épülete is, amely szintén ezen a birtokon helyezkedik el, igaz, jelenleg raktárként üzemel.

Arra azonban a kedves vevőnek számítania kell, hogy Az éhezők viadalának még két részét fogják bemutatni a közeljövőben a mozikban, úgyhogy jó pár évig osztozni kell az élményben és a látványban a rajongókkal is, így a csendes elvonulásra az ingatlan egy darabig biztosan nem lesz alkalmas.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek