Starity

Monroe-t a maffia ölte meg?

2010. július 13. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az FBI nemrégiben közzétett egy majd 2000 oldalas aktát, melyben azt taglalja, hogy a Kennedyk milyen tivornyákon vettek részt, illetve hogy a maffia segítette JFK-t az elnöki székbe. A sikerek után a viszonzás elmaradt, így az elnökkel a maffia végzett. És felmerül a kérdés, hogy a szexszimbólum Monroe-val is a maffia végzett volna?

hirdetés
Monroe-t a maffia ölte meg?

Ma már mindenki tudja, hogy Marilyn Monroe és JFK között több volt, mint barátság. Az FBI újabban nyilvánosságra hozott aktáiból kiderül milyen emberek is voltak a Kennedyk. Jacueline Hammond vallomását is tartalmazza az akta, aki arról beszélt, hogy kiknek szállított hölgyeket. Az összejöveteleken a Kennedyk, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, Elizabeth Taylor és maga Monroe is sűrűn megfordult.

Az elnök azt is megtiltotta, hogy róla és Marilyn-ről közös fotó készüljön, egy mégis kiszivárgott. A titkosszolgálat adta utasításba, hogy nem szerepelhetnek együtt egy képen Jackie miatt.

Az FBI egy alkalmazottja elárulta, hogy Lee Harvey Oswaldot a maffia bérelte fel, majd utána vele is végeztek. Valószínűsítik, hogy a filmcsillaggal is a maffia végzett, mert olyan részleteket tudott az elnökről és a maffiáról, amiket nem lett volna szabad. Azt is rebesgették, hogy maga az FBI hallgattatta el, de semmiképp nem öngyilkosság volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek