Starity

Új szépfiú a Vámpírnaplókban

2010. július 13. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ausiello hírül adta, hogy a The Vampire Diaries gárdáját a második évadban egy újabb szexi fiú erősíti, Mason Lockwood szerepében.

hirdetés
Új szépfiú a Vámpírnaplókban

Az RTL Klub még csak nemrégiben kezdte el adni a nagysikerű Vámpírnaplók első évadát, de az igazi rajongók inkább Szeptember 9-ig számolják vissza a napokat. Akkor lesz ugyanis a második évad premierje az amerikai THE CW csatornán.

Az új évad nagy meglepetéseket és fordulatokat ígér. Lesz még nagyobb szerelmi bonyodalom, még több boszorkány erő, ádázabb és gonoszabb vámpírok, és egy titokzatos pasi is feltűnik.

Mason Lockwood, a halott polgármester öccse nagy port fog kavarni a kisváros életében. A szerepre több ezer jelentkezőt meghallgattak, de végül a Trauma sorozat sztárját Taylor Kinneyt választották Tyler nagybátyjának a szerepére.

Tyler visszatérő szereplőként lesz jelen a sorozatban, de ettől függetlenül - a hírek szerint - kulcsfontsságú szerepet kapott. Úgy tűnik a készítők magasra tették a mércét, ami a pasikat illeti. Egytől eggyig szívdöglesztőek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek