Starity

Rihanna szerelmi élete zavaros

2012. április 06. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna nemrégiben a More! magazinnak azt nyilatkozta, hogy nincs szüksége férfira ahhoz, hogy boldog legyen, pár nappal későb az Elle-nek pedig korábbi nyilatkozatának szöges ellentétét vallotta.

hirdetés
Rihanna szerelmi élete zavaros

A popcsillag a More! magazinnak adott interjújában erős, független nő képében tetszelgett, és azt is elárulta, hogy neki nincs szüksége férfira ahhoz, hogy boldog és teljes életet éljen.

Pár nappal később viszont már teljesen másképp gondolkodott, és az Elle magazinnak adott interjújában a szerelemről és a gyermekvállalásról áradozott.

Meg kell találnom a megfelelő embert, aki segít egyensúlyban tartani az életem, utána nem okoznak majd olyan dolgok problémát, mint a napirendem. Korábban is sikerült már, úgyhogy megint fog – mondta Rihanna.

Akár holnap is lehet, vagy húszév múlva. Az az érzésem, hogy amikor eljön az idő, Isten küld majd nekem egy angyalt. De, persze, először találnom kell egy megfelelő férfit. Úgy értem, a képlet egy elég fontos összetevője hiányzik még – tette hozzá az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek