Starity

Jennifer Aniston féltestvére nomád életet él

2012. április 06. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A srác a család fekete báránya, hiszen folyton iszik, drogozik és normális lakhelye sincs.

hirdetés
Jennifer Aniston féltestvére nomád életet él

Jennifer Aniston mindig is tökéletes megjelenéséről volt híres, ám ugyanez nem mondható el punk, nomád életmódot folytató öccséről, Alex John Anistonról. Ugyan a srác csak féltestvére a színésznőnek, mégsem tagadhatja le egykönnyen részeges, magamutogató fivérét.

A főiskolás tanulmányait félbehagyó fiúról néhány mondat erejéig egyik barátja nyilatkozott a sajtónak: „AJ néven ismerik, Alaska és Kalifornia között ingázik – kezdte Samantha Robles. – Egy matrac van a kisteherautójában, mindig ugyanabban a nadrágban látom, és összesen három pólót váltogat. Egész nap a tengerparton szokott lógni, szörfözik és a haverokkal bulizik.”

A színésznő eddig összesen egyszer mutatkozott nyilvánosan a sráccal, ami érthető is: „Jennifer szégyelli az öccse viselkedését. Eddig azzal nyugtatta magát, hogy egy hobó punk, aki majd kinövi a hülyeségeit. Hát erre most nem sok remény van” – nyilatkozta Jen egyik közeli ismerőse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek