Starity

A hatodik évaddal folytatódik a Katonafeleségek

2012. április 07. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint a tavalyi év folyamán kiderült, a Katonafeleségnek közeleg a vég, ám úgy látszik, hogy az alkotók mégis meggondolták magukat, és a hatodik évaddal repítették vissza a katonákat és feleségeiket a tévéképernyőkre.

hirdetés
A hatodik évaddal folytatódik a Katonafeleségek

A Lifetime csatorna egyik legsikeresebb sorozata, a Katonafeleségek a hatodik évaddal tért vissza a tévéképernyőkre, így a rajongóknak nem kell aggódniuk, hiszen a feleségek és férjeik kalandjai ebben az évben is zökkenőmentesen folytatódnak.

A hatodik évadban kétepizódos szerepet kapott a The Nine Lives of Chloe King sorozatból ismert Alyssa Diaz is, aki Gloria karakterét kelti életre. A hatodik évadnak jelenleg 15 része van berendelve, ám a legtöbb epizód premierjének dátuma ismeretlen.

Kim Delaney, a sorozat egyik főszereplője keményen dolgozik más sorozaton is, ami mini-sorozatként jelenik meg 2013-ban, To Appomattox címmel, Catherine Bell új filmje pedig az év végén érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek